MediaWatch

Redaktører udpeger udfordringer for Jeremy Clarkson

De tre tidligere Top Gear-værter med Jeremy Clarkson i spidsen skal stå i spidsen for nyt program for Amazon. Det kommer ikke nødvendigvis til at forløbe gnidningsfrit, forudser to danske chefredaktører.

Foto: Stefan Rousseau/AP/Polfoto/Arkiv

1,7 mia. kr. skal Amazon angiveligt have betalt for at hente Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. De tre var tidligere værter på BBC's Top Gear, men skal fremover lave et bilprogram for Amazon.

De tre værter er populære i bilinteresserede kredse, men det bliver ikke nødvendigvis en dans på roser for de tre værter at begynde på sit nye program. Det vurderer to chefredaktører på danske bilmagasiner over for dr.dk.

De to redaktører nævner samlet set fem udfordringer for det nye program. Én er, at BBC fortsætter med at producere Top Gear.

"Jeg tror faktisk, at BBC's Top Gear har bedre chancer for succes end Clarksons nye Amazon-satsning. BBC har så meget intellektuel erfaring med tv-produktion, at selv en gigant som Amazon vil have svært ved at leve op til det. Nogle ting kan man bare ikke købe sig til," siger Mikkel Thomasager, chefredaktør på Bil Magasinet, til dr.dk.

Blandt andre udfordringer nævner Mikkel Thomsager og Flemming Haslund, chefredaktør på Bilzonen, at Amazons udbredelse er begrænset, at BBC formentlig beholder den anonyme testkører The Stig, og at Clarksons ry ikke er, hvad det har været, efter han tidligere på året verbalt og fysisk overfaldt en producer. Den episode endte med at koste ham jobbet hos BBC.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs