MediaWatch

Cykelekspert trækker på skuldrene af norsk fravalg

TV 2 i Norge vil ikke bruge Rolf Sørensens kommentarer og analyser, selvom tv-stationen har muligheden. Cykeleksperten tager det ikke så tungt.

Rolf Sørensen | Foto: Linda Johansen/Polfoto/Arkiv

Norsk TV 2 har en aftale med TV 2 i Danmark om, at de under Tour de France kan bruge hinandens ekspertkommentatorer, når de sidder bag på en motorcykel tæt på rytterne i verdens hårdeste cykelløb.

I denne uge er det danske Rolf Sørensen, der sidder bag på motorcyklen. Norsk TV 2 har muligheden for at stille igennem til den danske kommentator, men den mulighed har tv-stationen nu takket nej til. Forklaringen er Rolf Sørensens dopingindrømmelser. Det norske fravalg preller dog af på Rolf Sørensen, skriver Ekstra Bladet.

"Det har jeg ikke nogen holdning til. Jeg er her for at lave mit arbejde. Dem, der vil bruge mig, må bruge mig, og dem, der ikke vil, må lade være. Jeg arbejder jo heldigvis for TV2 Danmark. Så jeg er ligeglad med, om de (norsk TV 2, red.) vil bruge mig," siger Rolf Sørensen til Ekstra Bladet.

TV 2 i Danmark har tidligere i løbet gjort brug af norske Mads Kaggestad, da han sad bag på motorcyklen. I går fortalte TV 2's Tour de France-redaktør, John Jäger, at den norske beslutning ikke har givet anledning til nye overvejelser hos ham.

Ud over Rolf Sørensen er også Bjarne Riis og Frank Høj en del af TV 2's Tour de France-dækning, som begge har indrømmet brug af doping i løbet af deres aktive karriere som cykelryttere.

Tour de France slutter på søndag med opløb i Paris.

Norsk fravalg af dansk ekspert preller af på TV 2

Norsk TV 2 dropper dansk cykelekspert 

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs