MediaWatch

Fox Sports udstyrer målmand med mikrofon

Med en mikrofon på målmand kommer seerne helt tæt på nøglesituationer i træningskamp mellem australsk hold og engelsk storklub.

Foto: Martin Rickett/AP/Polfoto

Fox Sports har fået grønt lys til at udstyre målmanden for Melbourne City med en mikrofon, når det australske hold lørdag aften møder den engelske storklub Manchester City i en træningskamp, skriver Fox Sports på sin hjemmeside.

Med mikrofonen skal målmanden Tando Velaph undervejs kommentere kampen, mens der også vil blive spillet lyd fra nøglesituationer som hjørnespark og frispark, når disse vises i gengivelse.

"Det kommer til at kræve lidt tilvænning, og jeg skal nok holde skældsordene på et minimum. Men jeg er helt på. Jeg tror, jeg kan se frem til en del action lørdag aften, så det er skønt at prøve noget nyt," siger Tando Velaphi til Fox Sports.

Fox Sports har tidligere forsøgt at få udstyret dommerne i den australske A-League med mikrofoner under finaleserien, men ønsket blev afvist af FIFA.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs