MediaWatch

Fox Sports udstyrer målmand med mikrofon

Med en mikrofon på målmand kommer seerne helt tæt på nøglesituationer i træningskamp mellem australsk hold og engelsk storklub.

Foto: Martin Rickett/AP/Polfoto

Fox Sports har fået grønt lys til at udstyre målmanden for Melbourne City med en mikrofon, når det australske hold lørdag aften møder den engelske storklub Manchester City i en træningskamp, skriver Fox Sports på sin hjemmeside.

Med mikrofonen skal målmanden Tando Velaph undervejs kommentere kampen, mens der også vil blive spillet lyd fra nøglesituationer som hjørnespark og frispark, når disse vises i gengivelse.

"Det kommer til at kræve lidt tilvænning, og jeg skal nok holde skældsordene på et minimum. Men jeg er helt på. Jeg tror, jeg kan se frem til en del action lørdag aften, så det er skønt at prøve noget nyt," siger Tando Velaphi til Fox Sports.

Fox Sports har tidligere forsøgt at få udstyret dommerne i den australske A-League med mikrofoner under finaleserien, men ønsket blev afvist af FIFA.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs