MediaWatch

Medie: Advokater hæfter selv for millionregning

Sagen om mulig millionsvindel mod Producentforeningen kan koste tre advokater dyrt.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Der skal muligvis graves dybt i lommerne hos tre advokater fra Johan Schlüter. Advokatfirmaet er fedtet ind i en sag om mulig svindel, hvor Producentforeningen mener, at man er blevet snydt for ikke under 100 mio. kr.

Den regning kan advokaterne Lars Halgreen, Johan Schlüter og Susanne Fryland personligt komme til at hænge på. Det skriver Finans.

Det er Producentforeningens direktør, Klaus Hansen, der over for Finans udlægger situationen således, at de tre hæfter personligt for producenternes tab.

De påståede økonomiske uregelmæssiger skal være sket igennem selskabet Registrering Danmark, som har administreret fordelingen af rettighedsindtægterne, mener Producentforeningen.

"Vi kan ikke se, at der er væsentlige aktiver i virksomheden, så vi ville ikke få noget ud af at begære den konkurs," siger Klaus Hansen til Finans.

Johan Schlüter har erkendt, at der er foregået urent trav, men der er langt fra enighed om, hvor stort et beløb der er tale om. Producentforeningen taler om 100 mio. kr. Det beløb er ifølge Johan Schlüter for højt, sagde partner Lars Halgreen til MediaWatch i går.

I går bortviste og politianmeldte Johan Schlüter advokat og partner Susanne Fryland, som også har fungeret som direktør i Registrering Danmark. MediaWatch har forgæves forsøgt at få en kommentar fra den politianmeldte advokat.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs