MediaWatch

Bank og foldboldklub indgår tv-aftale

Jyske Bank TV vil fremover producere og vise indslag fra livet hos de danske mestre i fodbold, FC Midtjylland. Afttalen løber over det næste år.

Foto: Davali Philip/Polfoto

Opdateret 15:34 med kommentarer fra FC Midtjylland - Snart kan interesserede følge livet i fodboldklubben FC Midtjylland. Det kan ske på Jyske Banks TV platform, og navnet bliver "Mesterskabskanalen".

Aftalen gælder for den kommende sæson, og hvis et andet hold tager guldmedaljerne i den kommen Superliga-sæson, skal aftalen så åbnes igen, siger afdelingsdirektør for Jyske Banks kommunikationsafdeling, Lasse Høgfeldt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs