MediaWatch

TV 2 rykker exitpoll til kl. 20.00

TV 2 følger trop med andre medier og bringer først en exitpoll kl. 20.00 på valgdagen.

Foto: PR/TV 2

Det er et ekstremt tæt opløb mellem rød og blå blok i dansk politik, der står foran sin afgørelse tordag. Derfor venter TV 2 med en exitpoll for valgresultatet fra Megafon til kl 20.00, oplyser nyhedsdirektør Michael Dyby, TV2.

Ved de seneste folketingsvalg har TV 2 været klar med exitpoll allerede kl. 19.00, men denne gang er usikkerheden større, og derfor bruger Megafon yderligere en time på at konsolidere sin exitpoll.

"Der er flere nye og spændende faktorer, der spiller ind ved dette valg, som vi ikke så ved det seneste valg. Alternativet er bl.a. kommet på stemmesedlen, og det er med til at skabe en større usikkerhed ved alle målinger og dermed også exitpolls. Samtidig er forskellen mellem blokkene så usædvanligt tæt, at usikkerheden bliver for stor," lyder det fra TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby i en pressemeddelelse.

TV 2's exitpoll offentliggøres samtidig på TV 2, TV 2 News og tv2.dk.

Fra morgenstunden torsdag vil TV 2 offentliggøre en meningsmåling fra Megafon på TV 2, TV 2 News og tv2.dk.

I dagtimerne dækker TV 2 Nyhederne valget med en direkte udsendelse, der begynder torsdag klokken 06.00, og som fortsætter, til valgstudiet åbner på Christiansborg Slotsplads kl. 16.50.

DR: TV 2 har afvist aftale om exit polls

DR dropper exit poll før valget er slut

Exitpolls: JP vil vente til valgsteder er lukket - DR vil ikke

Dyrby: 19 Nyhederne er første to-do for Kwon 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs