MediaWatch

Hækkerups spindoktor bliver vært på News

Tidligere særlig rådgiver for Nick Hækkerup bliver vært på TV 2 News. Særligt hans indsigt på det politiske område ser TV 2 News frem til.

Foto: Per Arnesen/TV 2

TV 2 News udvider værtsholdet med journalist og rådgiver Søren Lippert, som senest har været særlig rådgiver for sundhedsminister Nick Hækkerup (S), skriver TV 2 News i en pressemeddelelse.

Ved udskrivelse af folketingsvalg fritstilles regeringens særlige rådgivere. Derfor stoppede Søren Lippets ansættelse hos Nick Hækkerup i onsdags, da statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) trykkede på valgknappen. Få dage efter har Søren Lippert nu sin fremtidige arbejdsgiver på plads.

Her glæder man sig til, at drage fordel af Søren Lipperts kompetencer. De politiske må han dog vente med at tage i brug, idet det er aftalt, at han i månederne efter sin debut på ikke optræder som vært i politiske magasiner og lignende.

"Søren skal nu i gang med at træne i rollen som studievært på en nyhedskanal, hvor dagsordenen kan skifte fra minut til minut. Det kræver overblik og indsigt i alle stofområder. På et tidspunkt er det forventningen, at vi kan gøre brug af den særlige indsigt, Søren har på det politiske område, men i første omgang vil han koncentrere sig om nyhedsdagsordenen generelt," udtaler chefredaktør på TV 2 News, Mette Østergaard.

Søren Lippert er uddannet journalist i 2002 og har siden været presserådgiver i Danske Invest, Geelmuynden.Kiese og Socialdemokratiet. Derudover har han tidligere været reporter på TV Avisen og vært på DR P1 Debat.

Han tiltræder i sit nye job 1. august.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs