MediaWatch

Hækkerups spindoktor bliver vært på News

Tidligere særlig rådgiver for Nick Hækkerup bliver vært på TV 2 News. Særligt hans indsigt på det politiske område ser TV 2 News frem til.

Foto: Per Arnesen/TV 2

TV 2 News udvider værtsholdet med journalist og rådgiver Søren Lippert, som senest har været særlig rådgiver for sundhedsminister Nick Hækkerup (S), skriver TV 2 News i en pressemeddelelse.

Ved udskrivelse af folketingsvalg fritstilles regeringens særlige rådgivere. Derfor stoppede Søren Lippets ansættelse hos Nick Hækkerup i onsdags, da statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) trykkede på valgknappen. Få dage efter har Søren Lippert nu sin fremtidige arbejdsgiver på plads.

Her glæder man sig til, at drage fordel af Søren Lipperts kompetencer. De politiske må han dog vente med at tage i brug, idet det er aftalt, at han i månederne efter sin debut på ikke optræder som vært i politiske magasiner og lignende.

"Søren skal nu i gang med at træne i rollen som studievært på en nyhedskanal, hvor dagsordenen kan skifte fra minut til minut. Det kræver overblik og indsigt i alle stofområder. På et tidspunkt er det forventningen, at vi kan gøre brug af den særlige indsigt, Søren har på det politiske område, men i første omgang vil han koncentrere sig om nyhedsdagsordenen generelt," udtaler chefredaktør på TV 2 News, Mette Østergaard.

Søren Lippert er uddannet journalist i 2002 og har siden været presserådgiver i Danske Invest, Geelmuynden.Kiese og Socialdemokratiet. Derudover har han tidligere været reporter på TV Avisen og vært på DR P1 Debat.

Han tiltræder i sit nye job 1. august.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs