MediaWatch

TV 2 beklager kaotisk interview

Chefredaktør for TV 2 News beklager, at en interview-jagt i går i valgkampens hede endte så tumultarisk, at en kameramand væltede.

Foto: Rune Pedersen/TV 2

Jagten på gårsdagens mest omtalte mand i valgkampen, direktør Morten Broager fra rengøringsselskabet Panorama, tog overhånd, da han i går var på vej i studiet for at medvirke i Go' Aften Danmark.

Det erkender TV 2, skriver tv2.dk.

Da Morten Broager torsdag aften var på vej til Go' Aftens studie i Tivoli blev han mødt af spørgsmål og mikrofoner fra en række journalister fra flere medier, herunder TV 2, og interviewet udviklede sig så voldsomt, at en kameramand væltede.

Episoden, der kan ses på Youtube her, får nu chefredaktør på TV 2 News, Mette Østergaard, til at beklage over for Morten Broager og seerne.

"Fra TV 2’s side beklager vi interviewets form. Både over for direktøren for Panorama og over for seerne. Det er ikke sådan, vi ønsker en valgkamp. Vi ønsker fokus på politik og substans, og i dette tilfælde tog jagten på en af dagens hovedpersoner overhånd. Det giver ikke bedre svar at interviewe på denne måde – særligt ikke når direktøren ikke har begået ulovligheder eller står til ansvar for politiske beslutninger," siger Mette Østergaard, TV 2 News, til tv2.dk.

Morten Broager blev i går med et landskendt, fordi hans virksomhed af Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, blev brugt som konkret eksempel i debatten om, hvorvidt det kan betale sig at arbejde.  Ifølge Morten Broager havde en ansat i hans virksomhed sagt op, fordi vedkommende ikke mente, at det kunne betale sig at arbejde frem for at få kontanthjælp.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs