MediaWatch

Viasat lancerer mere streaming for at holde på kunderne

Viasat lancerer onsdag en ekstra streamingtjeneste "TV Overalt", som skal bringe Viasat's produkt op på niveau med konkurrenternes, men kræver en tablet.

Premier League på TV3-kanalerne.

MTG's distributionsselskab Viasat lancerer onsdag en ekstra streamingtjeneste "TV Overalt", som kræver adgang til en tablet, men senere også kommer til smartphones og computere.

Viasat udbyder allerede streamingtjenesten Viaplay, der er direkte konkurrent til bl.a. Netflix.

Det nye tiltag er en reaktion på, at flere og flere ønsker at kunne se tv forskudt, hvor de vil. Viasats produktchef, Christian Hoffmann, erkender gerne, at det handler om at holde på kunderne.

"Vi forventer, at det vil skabe flere og gladere kunder, der som sideeffekt bliver mere loyale. TV Overalt kan nok også trække nye kunder til, men det vil så nok snarere være dem, der har fravalgt os, fordi vi ikke havde denne løsning," siger Christian Hoffmann til Berlingske.

Viasat reagerer på, at andre udbydere allerede giver den service. Kunder hos TDC-ejede Yousee har i flere år kunnet se tv trådløst hjemme, og for et par år siden blev det muligt at se Yousees tv-pakker overalt i landet bare der er trådløs adgang.

Hos Viasat skal man betale 99 kr. om måneden for "TV Overalt".

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs