MediaWatch

Viasat lancerer mere streaming for at holde på kunderne

Viasat lancerer onsdag en ekstra streamingtjeneste "TV Overalt", som skal bringe Viasat's produkt op på niveau med konkurrenternes, men kræver en tablet.

Premier League på TV3-kanalerne.

MTG's distributionsselskab Viasat lancerer onsdag en ekstra streamingtjeneste "TV Overalt", som kræver adgang til en tablet, men senere også kommer til smartphones og computere.

Viasat udbyder allerede streamingtjenesten Viaplay, der er direkte konkurrent til bl.a. Netflix.

Det nye tiltag er en reaktion på, at flere og flere ønsker at kunne se tv forskudt, hvor de vil. Viasats produktchef, Christian Hoffmann, erkender gerne, at det handler om at holde på kunderne.

"Vi forventer, at det vil skabe flere og gladere kunder, der som sideeffekt bliver mere loyale. TV Overalt kan nok også trække nye kunder til, men det vil så nok snarere være dem, der har fravalgt os, fordi vi ikke havde denne løsning," siger Christian Hoffmann til Berlingske.

Viasat reagerer på, at andre udbydere allerede giver den service. Kunder hos TDC-ejede Yousee har i flere år kunnet se tv trådløst hjemme, og for et par år siden blev det muligt at se Yousees tv-pakker overalt i landet bare der er trådløs adgang.

Hos Viasat skal man betale 99 kr. om måneden for "TV Overalt".

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs