MediaWatch

Monte Carlo-værter nægter at pille busreklame ned

Peter Falktoft og Esben Bjerre har ikke tænkt sig at pille deres busreklame, hvor de håner Metroxpress, ned, sådan som DR har krævet.

Foto: Daniel Hjorth/Polfoto/Arkiv

Monte Carlo-værternes indrykning af en busreklame med teksten #metroxpresserikkeenavis har fået sindende i kog. Først blev værterne meldt til Forbrugerombudsmanden og efterfølgende beordrede DR3's kanalredaktør, Irene Strøyer, reklamen pillet ned.

Men det nægter de to værter på Monte Carlo, Peter Falktoft og Esbjen Bjerre, at adlyde, skriver Berlingske.

"Irene og hvem der ellers vil have den ned - I kender alle stoppestederne. Jeg ved ikke, om man bare kan tage fat i siderne som et klistermærke, men... God arbejdslyst," lød det fra Peter Falktoft i mandagens udgave af Monte Carlo.

Her forklarede de, at ideen til busreklamen udsprang af, at der for et par uger siden var en palæstinensisk venskabsforening, der fik fjernet sine busreklamer. Derfor besluttede de to værter at lave noget i den forbindelse og undersøgte, hvad det koster at få lavet en busreklame.

Ifølge værterne betalte de busreklamen, som kostede 2500 kr., ud af deres egen løn, som er licensfinansieret.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs