MediaWatch

Bombetrussel afbryder direkte topmodel-finale i Tyskland

Afgørelsen af "Tysklands næste Topmodel", der blev sendt live i går, måtte udskydes på grund af en bombetrussel.

Der er fortsat ingen vinder af "Tysklands Næste Topmodel", selvom et stort finaleshow torsdag gik i luften med en liveudsendelse.

For kort efter klokken 21 blev showet pludselig afbrudt og den store hal i Mannheim, hvor begivenheden fandt sted, evakueret på grund af en bombetrussel, skriver en række tyske medier, herunder avisen Bild og nyhedsbureauet dpa.

Den tyske supermodel Heidi Klum er vært for showet, og mobiloptagelser viser hende blive ført væk sammen med sin datter af flere vagter. Samtidig rejser det 10.000 personer store publikum sig for at finde udgangen.

En mistænkeligt udseende kuffert blev af personalet på stedet fundet i en garderobe, og politiet sprængstofeksperter blev kaldt til stedet.

Politiets talsmand oplyste dog umiddelbart kort før klokken 1 natten til fredag, at der ikke er blevet fundet en bombe.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs