MediaWatch

Bombetrussel afbryder direkte topmodel-finale i Tyskland

Afgørelsen af "Tysklands næste Topmodel", der blev sendt live i går, måtte udskydes på grund af en bombetrussel.

Der er fortsat ingen vinder af "Tysklands Næste Topmodel", selvom et stort finaleshow torsdag gik i luften med en liveudsendelse.

For kort efter klokken 21 blev showet pludselig afbrudt og den store hal i Mannheim, hvor begivenheden fandt sted, evakueret på grund af en bombetrussel, skriver en række tyske medier, herunder avisen Bild og nyhedsbureauet dpa.

Den tyske supermodel Heidi Klum er vært for showet, og mobiloptagelser viser hende blive ført væk sammen med sin datter af flere vagter. Samtidig rejser det 10.000 personer store publikum sig for at finde udgangen.

En mistænkeligt udseende kuffert blev af personalet på stedet fundet i en garderobe, og politiet sprængstofeksperter blev kaldt til stedet.

Politiets talsmand oplyste dog umiddelbart kort før klokken 1 natten til fredag, at der ikke er blevet fundet en bombe.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs