MediaWatch

Adam Price skriver ny dramaserie til DR1

DR1 vil i 2017 byde på tv-serien "Herrens veje" i 20 afsnit skrevet af Adam Price, der behandler begrebet tro.

DR1 lancerer i 2017 en ny stor karakterbaseret tv-serie, "Herrens veje", der har troen som tematisk ramme.

Serien er planlagt til at løbe over 20 afsnit. Producent er Camilla Hammerich, som også var producent på "Borgen", der lige som den kommende dramaserie har Adam Price som hovedforfatter.

"På samme måde som politik blev udgangspunktet for en meget personlig fortælling for hovedkaraktererne i Borgen, vil religion og tro blive de bagvedliggende kræfter for dramaet i Herrens Veje," siger Adam Price i en pressemeddelelse.

Farvel til Lund og Nyborg: DR spiller nye drama-kort 

En god fortælling må, ifølge DR-dramachef Piv Bernth, gerne sige noget om, hvad vi kommer af og rejse spørgsmålet om, hvor vi skal hen.

"DR Fiktion ønsker med sine dramaer at skabe underholdning, refleksion og undren hos seerne - helst på en og samme tid," siger hun.

"Det kræver sit mod, men det er en oplagt opgave for en public service-station som DR at tage livtag med dette tema i fiktionens navn. Det er Adam Price den helt rette til at gøre," mener Piv Bernth.

DR producerer "Herrens Veje" i samarbejde med SAM Productions og i co-produktion med Arte France og SAM Le Francais. Studiocanal er international salgsagent.

Gylden fiktions-trio går sammen i nyt produktionsselskab

DR dropper Emmy-vinder 

Dramaproducent Camilla Hammerich runder 50 år

Price skal skrive BBC-drama 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs