MediaWatch

Notkin rykker op på TV 2 News

Ny redaktionschef og ny eventredaktør, der er hentet fra DR, indtræder i ledelsen af TV 2 News.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR/Polfoto/Arkiv

TV 2 News har udpeget to nye ledere.

Arne Notkin er valgt som ny redaktionschef for News-magasinerne. Marie-Louise von Holstein tiltræder som ny eventredaktør.

Den tidligere kanalchef for DR 2, Arne Notkin, skifter stol fra at være redaktør for programmet 'Kulturen på News' og på flere af kanalens sendeflader. Hans erfaring skal bruges til at udvikle magasinerne på TV 2 News, udtaler kanalens chefredaktør, Mette Østergaard, i en pressemeddelelse:

"Ud over den store erfaring på News har Arne Notkin en kolossal erfaring fra sin tid som chef i DR. Kombinationen af Arnes ideer og erfaring skal bruges til at videreudvikle News’ magasiner og sikre, at de bidrager effektivt til kanalens overordnede strategi."

Redaktionschef Ulla Østergaard, der hidtil har stået for magasinprogrammerne, slipper rorpinden 1. juni for at blive rådgiver for Mogens Lykketoft, når han tiltræder som formand for FN's generalforsamling til september.

Ny eventredaktør fra DR

Fra 1. maj tiltræder ligeledes en anden ny redaktør på 24-timers kanalen. Marie-Louise von Holstein kommer til TV 2 News fra DR, hvor hun de seneste tre år har været redaktør på TV Avisen.

Hos TV 2 News skal hun være eventredaktør og souschef for magasinredaktionen.

Tidligere DR-redaktør Marie-Louise von Holstein er ny eventredaktør hos TV NEWS.
Tidligere DR-redaktør Marie-Louise von Holstein er ny eventredaktør hos TV NEWS.
 

Tidligere var hun redaktør på ’Aftenshowet’, som hun var med til at bygge op. Hun har desuden stor erfaring med events og har blandt andet været redaktør på kommunalvalg, Europaparlamentsvalg og medredaktør på folketingsvalg, ligesom hun var redaktør for ’Med livet som indsats’, som i 2012 vandt TvPrisen i kategorien ”bedste nyhedsevent/live-dækning”.

"Med Marie-Louise som eventredaktør giver vi særlige begivenheder det fokus, de fortjener. Jeg er meget glad for, at News i fremtiden får glæde af Marie-Louises store erfaring med event og konceptudvikling på tv," siger Mette Østergaard.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs