MediaWatch

News Corp. bekræfter: Kontroversiel redaktør er på vej tilbage

Rupert Murdochs News Corp. bekræfter, at koncernen taler med Rebekah Brooks, der spillede en hovedrolle i aflytningsskandalen om News of the World, om at vende tilbage til mediekoncernen.

Den tiglidere chefredktør på News of the world, Rebekah Brooks, er på vej tilbage til koncernen. Det bekræftede News Corp. i gå i en meddelelse, skriver The Guardian.

"Drøftelser med Rebekka Brooks er i gang og har fokus på en potentiel ny digital forretning for News Corp., men det er for tidligt at spekulere om detaljerne om en stilling, der endnu ikke eksisterer," lød det i meddelelsen.

Et besøg i News Corps hovedkvarter i London satte tidligere på ugen gang i spekulationer, om Brooks var på vej tilbage til tabloidavisen The Sun. Det blev dog efterfølgende afvist af en ledende medarbejder på avisen.

Brooks forlod sin lederstilling i News Corp. for fire år siden efter en 20 år lang karriere bl.a. på tabloidaviserne Sun og News of the world, hvor hun var chefredaktør. Avisen blev lukket efter det kom frem, at flere journalister hos News Corps britiske tabloidmedier havde skaffet sig adgang til kendte og kongeliges telefonsvarere. Rebekah Brooks gik selv fri for anklagerne mod hende i den efterfølgende retssag, mens hendes efterfølger, Andy Coulsen, blev dømt til 18 måneders fængsel i sagen.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs