MediaWatch

OMD investerer i provinsryk efter "god fremgang" i 2014

Mediebureauet OMD vil styrke den landsdækkende forretning og åbner lokalafdeling i Aarhus.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto

I oktober 2014 åbnede bureaugruppen Omnicom Media Group en afdeling af bureauet Resolution kontor i Aarhus, og nu følger OMD Danmark trop ved at åbne en lokal afdeling af OMD i Aarhus 1. april. Det skriver OMD i en pressemeddelelse.

”Vi betjener nu virksomheder i hele landet, og for at kunne give dem en endnu bedre service, er tidspunktet for etablering af et nyt kontor i Aarhus helt rigtig," siger adm. direktør for OMD i Danmark, Bo Damgaard, der sidste år afløste Dorthe Bjerregaard-Knudsen i direktørstolen, efter hendes jobskifte til direktør i JP/Politikens Hus.

Bo Damgaard uddyber, at timingen hænger sammen med et 2014, der har budt på "god fremgang", hvor bureauet kommer ud med "hidtil bedste" økonomiske resultat.

Omnicom Media Group Denmark havde i 2013 et overskud på 17 mio. kr. Tal for 2014 er ikke offentliggjort endnu.

Med det nye kontor støder OMD til andre store mediebureauer som Carat og MEC, der også har lokalafdeling i den jyske hovedby.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs