MediaWatch

OMD investerer i provinsryk efter "god fremgang" i 2014

Mediebureauet OMD vil styrke den landsdækkende forretning og åbner lokalafdeling i Aarhus.

Foto: Gregers Tycho/Polfoto

I oktober 2014 åbnede bureaugruppen Omnicom Media Group en afdeling af bureauet Resolution kontor i Aarhus, og nu følger OMD Danmark trop ved at åbne en lokal afdeling af OMD i Aarhus 1. april. Det skriver OMD i en pressemeddelelse.

”Vi betjener nu virksomheder i hele landet, og for at kunne give dem en endnu bedre service, er tidspunktet for etablering af et nyt kontor i Aarhus helt rigtig," siger adm. direktør for OMD i Danmark, Bo Damgaard, der sidste år afløste Dorthe Bjerregaard-Knudsen i direktørstolen, efter hendes jobskifte til direktør i JP/Politikens Hus.

Bo Damgaard uddyber, at timingen hænger sammen med et 2014, der har budt på "god fremgang", hvor bureauet kommer ud med "hidtil bedste" økonomiske resultat.

Omnicom Media Group Denmark havde i 2013 et overskud på 17 mio. kr. Tal for 2014 er ikke offentliggjort endnu.

Med det nye kontor støder OMD til andre store mediebureauer som Carat og MEC, der også har lokalafdeling i den jyske hovedby.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs