MediaWatch

News-vært bliver redaktør på Aftenshowet på DR

Kirsten Palmer, vært på TV 2 News, skifter til DR, hvor hun skal være redaktør på Aftenshowet. Her skal hun bla. bidrage med mere aktualitet, siger hun.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Vært på TV 2 News Kirsten Palmer siger efter otte år farvel til nyhedskanalen. Fra sommer skal hun være redaktør på Aftenshowet på DR1, skriver BT.

"Efter otte år på News synes jeg, der skal ske noget nyt. Det har været fantastisk at være der, men nu skal jeg være den, der trækker i trådene i kulissen," siger Kirsten Palmer til BT.

Foruden værtsrollen på nyhederne har 46-årige Kirsten Palmer også været vært på magasinprogrammer som 'Presselogen' og 'Kulturen på News'. På Aftenshowet bliver hun en af fire redaktører, der leder produktionen og planlægger de fire ugentlige udsendelser. Ifølge hende selv skal hun bidrage med mere aktualitet og tyngde.

Kirsten Palmer er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i 1993. Før sin tid på TV 2 News arbejdede hun i en årrække som reporter, vært og redaktør på Radioavisen og P1 Morgen samt DR2-programmerne Deadline og Profilen.

Hun starter i sin nye stilling 1. juni.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs