MediaWatch

"Næste uges TV er sidste redningskrans til flow-tv"

Poul Nesgaard er tilbage som tv-vært, når han og Anders Lund Madsen genopliver en monopolklassiker, 'Næste Uges TV' i en 2015 udgave.

Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen | Foto: Bjarne Bergius Hermansen

19 år efter, at DR-klassikeren 'Næste Uges TV' blev sendt for sidste gang, er programkonceptet tilbage på DR2 i en 2015-udgave.

I ’Næste uges TV’ anno 2015 er det Anders Lund Madsen og Poul Nesgaard, der udplukker og omtaler tv-programmer fra den kommende uges sendeplan. Og 2015 udgaven bliver ikke 'Næste Uges TV', som eksempelvis Bent Bertramsen eller Anne Jerichow gjorde det.

”Vi vil lave ’Næste uges TV’ på vores egen måde og ud fra, hvilke programmer der sætter noget i gang hos os. Samtidig mener vi, at der er mere behov end nogen sinde for, at programmet kommer tilbage. I en tid, hvor flow-tv har det svært, og hvor der er masser af kanaler, håber vi, at vi kan være med til at bryde seermønstrene og atter får folk til at se tv, når det bliver sendt. Man kan godt sige, at ’Næste uges TV’ er en sidste redningskrans til flow-tv,” siger Poul Nesgaard.

Faktisk er det hele 27 år siden, at den oprindelige 'Næste Uges TV' blev sat på hylden. Programmet fik en kort genopståen i 90erne.

Det kræver en vis alder at huske lørdage i 1970’erne og 1980’erne, hvor Bent Bertramsen, Vagn Simonsen, Anne Jerichow, Bjørn Andersen, Torben Thune og Ida Kongsted m.fl. brugte en halv time på at se ind i monopolfjernsynets tilbud for den kommende uges fremtid, så de forventningsfulde seere kunne prøvesmage alt det, man kunne vente sig næste uge. På landets eneste tv-kanal.

Generationsskifte på Den Danske Filmskole 

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs