MediaWatch

BT drysser anmelderroser på Zulu komedie

TV2 Zulus ungdomskomedie 'Sjit Happens' indleder sin tredje sæson og er for alvor brudt ud af sitcom-formatets snævre rammer, skriver begejstret BT-anmelder.

Amerikanske 'Venner' var til dels forbilledet for TV 2 Zulus komedie 'Sjit Happens', der mandag aften søsatte sin tredje sæson med et dobbeltafsnit.

Det er stadig det rå Nørrebro og de upolerede drengerøves udgave af 'Venner'.  Gennem to år har det ikke skortet på druk og bræk i de første to sæsoner, men selv i deres værste eskapader har kvintetten været sympatisk selskab, og derfor har seerne endnu ikke fået tømmermænd af de evige fester, skriver BTs anmelder.

"Tværtimod er serien vokset støt i kvalitet. Thomas Gluds manuskript har gradvist skabt mere flow i afsnittene, og pingpong-spillet flyder lettere mellem de fem venner. Og nu ser 'Sjit Happens' ud til at tage næste skridt med sæson tre, der havde premiere mandag aften," skriver anmelderen.

"Sæsonen åbner med et decideret dobbeltafsnit, og lad os håbe det er en form, Glud holder fast i. For serien er brudt ud af sitcom'ens snævre rammer, og karaktererne kan sagtens bære større dramatiske udfordringer," skriver BT.

I tredje sæson slutter en ny pige sig til holdet. Det er Carla, der spilles af Medina, og det er lidt af en skulderklap til den lille serie. Det er slet ikke så let at være gæstestjerne i en sammentømret flok, men Medina indtager scenen og den ganske store rolle med afslappet coolness, konstaterer BT.

TDC-træk koster Zulu 130.000 husstande

Netflix spytter penge i TV 2's fiktionssatsning 

Zulu-serier gør jobbet 

Zulu satser stort på ny fiktion 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs