MediaWatch

Nyt produktionsselskab satser på "360 graders optik"

Selskabet We Love People skiller tv-produktionen ud i særskilt selskab med tidligere DR-folk i spidsen.

Foto: PR

Med produktioner som 'Hvem kommer til middag', 'Ramasjang generationen' og det COOP-sponsorerede madprogram 'Gorm 100% din ret' med i bagagen, skiller bureauet We Love People tv-produktionen ud i et særskilt produktionsselskab. Det oplyser bureauet i en pressemddelelse.

Ny tv-producent "vil samle den bedste børne- og ungdomsredaktion"

Det nye produktionsselskab med navnet 'Made by us' skriver sig ind i rækken af nye små tv-producenter, der har set dagens lys i 12014. Kræfterne bag selskabet er dog langt fra nye i tv-branchen, men kommer med tung erfaring fra bl.a. DR. Partnerkredsen udgøres af Birgitte Fredsby, der er tidligere kanalchef for børnekanalen Ramasjang i DR, som hun forlod i 2011. Med sig får hun kollegerne Ulla Hasselbalch, der også har en fortid i DR's B&U afdeling samt Kartin Quist-Møller.

Monday køber norsk tv-producent 

Selskabet fremhæver bl.a. udviklingen af annoncør-tv (AFP) som et fokusområde samt at skabe kommercielle samarbejder, der giver mening for brand, kunder og målgruppe, skriver selskabet.

"Vores udgangpunkt er at kunne udvikle på tværs af medieplatforme, at anskue brandet fra en 360 graders optik, for derigennem at skabe stærke produktioner. Hvad enten det er til broadcast, som event, bogudgivelse, web eller noget helt femte," siger Birgitte Fredsby i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs