MediaWatch

DR efter Jelved-beslutning: Nu ruller vi ny musikplan ud

Underholdningsorkestret skrives ud af public service kontrakten og lukker, og DR's bestyrelse afventer nu spændt et udkast til public service-kontrakten fra kulturministeren.

Foto: Lars Schmidt / DR

DR Underholdningsorkestret bliver ikke skrevet ind i en ny public service-kontrakt. Dermed lukker orkestret til nytår, meddelte kulturministeriet tidligere idag.

Det udfald på den langvarige spegede orkester-sag har DRs' bestyrelsesformand Michael Christiansen kun ganske få bemærkninger til:

”Jeg tager til efterretning, at ministeren har oplyst, at forhandlingerne om public service-kontrakten afsluttes på baggrund af medieforliget og DR-bestyrelsens efterfølgende beslutninger," siger DRs bestyrelsesformand Michael Christiansen i en meddelelse.

"Vi ser i DR's bestyrelse frem til at modtage udkast til public service-kontrakten fra kulturministeren. Vi fortsætter nu arbejdet med at udfolde DR's musikplan, som blandt andet har fokus på at styrke samarbejdet med det professionelle musikliv i hele landet og på at få den levende musik ud i hele Danmark,” lyder kommentaren.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs