MediaWatch

Ny tv-producent "vil samle den bedste børne- og ungdomsredaktion"

Tidl. chef på Gong og Metronome og vært på DR1's Aftenshowet stifter nyt produktionsselskab, der vil lave tv for de yngste.

Foto: Louis Laursen/DR

Med 20 års erfaring fra tv-branchen i bagagen stifter Lasse Eskildsen, 42 år, nu eget udviklings- og produktionsselskab, Bull House. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Lasse Eskilden er tidligere udviklingschef på Gong og har senest været udviklingsproducent hos Metronome, som han skiftede til i 2012. Han har tidligere i karrieren været studievært på DR's Aftenshowet, producent for Blu og STV samt redaktør på TV3 og står som producent bag tv-programmer som ’Fra Skrot til Slot’, ’BS og Basserne’, ’Savnet’ og ’Ultra Huset’ (foto).

Nu vil han stå på egne ben for at udvikle tv til især børn og unge.

"Børne- og ungdoms-tv kræver et specielt fokus, og det er et klart mål for Bull House at samle den bedste børne- og ungdomsredaktion under samme tag. Børn og unge er vores fremtid og fortjener kun det bedste tv," hedder det i meddelelsen.

Factual entertainment  og livsstilsserier er et andet vigtigt fokusområde for Bull House. Udviklingen af nye factual- og livsstilsformater og programserier er ifølge meddelelsen i fuld gang.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs