MediaWatch

Presset stiger på Jelved forud for DR-forhandlinger

Blå blok og Enhedslisten vil tage næste skridt onsdag for at redde Underholdningsorkestret, hvis ikke kulturministeren kommer flertallet i møde i morgen i den første officielle forhandlingsrunde om DR’s public service-kontrakt.

Foto: Ditte Valente/Polfoto/Arkiv

Fremtiden for DR Underholdningsorkesteret kan blive afgjort allerede i morgen, når den første officielle forhandlingsrunde om DR’s public service-kontrakt indledes mellem partierne bag sommerens brede medieaftale.

Forud for forhandlingerne har regeringens støtteparti Enhedslisten dannet fælles front med oppositionen i Dansk Folkeparti, Konservative og Venstre samt det færøske mandat og samlet flertal for at forpligte DR til at drive Underholdningsorkestret videre i den kommende public service-kontakt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs