MediaWatch

Usikkert om TV 2 eller DR viser VM-håndbold

Det er endnu uafklaret, om TV 2 eller DR kan sende håndboldslandsholdets kampe, når det i starten af 2015 skal kæmpe om VM-guld.

Det er ikke sikkert, at TV 2 eller DR kan vise håndboldslandsholdets kampe, når holdet i starten af 2015 skal kæmpe om VM-guld i Qatar.

Det er endnu ikke lykkedes de to tv-selskaber at sikre sig rettighederne til VM-slutrunden, der i januar 2014 slog alle seerrekorder.

TV 2's sportschef Frederik Lauesen vil ikke kommentere forhandlingerne.

"Vi er lige nu inde i en proces med dem, der sælger det," siger han til Berlingske, men siger, at han havde håbet, at rettighederne havde været på plads på nuværende tidspunkt.

Top 20: Dramaet på håndboldbanen fascinerer danskerne 

Chef for DR Sporten Jakob Kwon, kan bekræfte, at VM-håndbolden ikke er sikret på dansk tv, men har ikke flere kommentarer.

Sportschef Jes Holm Andersen, SBS Discovery Media, siger til Berlingske, at det kommer bag på aktørerne, at de danske rettighederne ikke er afsat. TV3 har for år tilbage vist kvindehåndbold, men TV3's sportscef Peter Nørrelund vil hverken af- eller bekræfte, om selskabet blander sig i kapløbet om VM-rettighederne.

DR og TV 2 har delt rettighederne til de seneste to VM-slutrunder for herrer, og de har igen afgivet et fælles bud på VM i Qatar.

Q1: TV 2 giver blodtud til SBS Discovery  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs