MediaWatch

TV3 bekræfter: Julie Zangenberg vært i 2015

Opdateret. Skuespiller og tv-vært Julie Zangenberg optræder tilsyneladende både i TV3-fladen og i Kanal5-fladen til næste forår.

TV3 bekræfter nu, at skuespiller og tv-vært Julie Zangenberg kommer til TV3 næste år.

Hun er allerede i gang med optagelserne til et nyt program. Det foregår i Grækenland, men indholdet og formatet er stadig hemmeligt.

"Jeg sagde ja til denne værtsrolle, fordi jeg synes programmet og ideen bag er spændende, ny og relevant for vores tid," siger Julie Zangenberg i en meddelelse.

Julie Zangenberg er ikke uerfaren foran et kamera - både som filmskuespiller og på tv.

"Det er ikke mig, der bliver udfordret på denne produktion. Det er vores deltagere, der er seje, modige og bliver udfordret på krop og sjæl, fortæller hun. TV3 vil først afsløre mere om programmet til december.

Kanal5-job

Det er dog stadig planen, at Julie Zangenberg også skal spille en af hovedrollerne i tre nye afsnit af Kanal5s dramaserie, 'Heartless', som optages i efteråret.

Alle otte 'Heartless'-afsnit, inklusive de tre nye, ventes sendt i foråret på Kanal5.

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs