MediaWatch

TV3 bekræfter: Julie Zangenberg vært i 2015

Opdateret. Skuespiller og tv-vært Julie Zangenberg optræder tilsyneladende både i TV3-fladen og i Kanal5-fladen til næste forår.

TV3 bekræfter nu, at skuespiller og tv-vært Julie Zangenberg kommer til TV3 næste år.

Hun er allerede i gang med optagelserne til et nyt program. Det foregår i Grækenland, men indholdet og formatet er stadig hemmeligt.

"Jeg sagde ja til denne værtsrolle, fordi jeg synes programmet og ideen bag er spændende, ny og relevant for vores tid," siger Julie Zangenberg i en meddelelse.

Julie Zangenberg er ikke uerfaren foran et kamera - både som filmskuespiller og på tv.

"Det er ikke mig, der bliver udfordret på denne produktion. Det er vores deltagere, der er seje, modige og bliver udfordret på krop og sjæl, fortæller hun. TV3 vil først afsløre mere om programmet til december.

Kanal5-job

Det er dog stadig planen, at Julie Zangenberg også skal spille en af hovedrollerne i tre nye afsnit af Kanal5s dramaserie, 'Heartless', som optages i efteråret.

Alle otte 'Heartless'-afsnit, inklusive de tre nye, ventes sendt i foråret på Kanal5.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs