MediaWatch

TV3 bekræfter: Julie Zangenberg vært i 2015

Opdateret. Skuespiller og tv-vært Julie Zangenberg optræder tilsyneladende både i TV3-fladen og i Kanal5-fladen til næste forår.

TV3 bekræfter nu, at skuespiller og tv-vært Julie Zangenberg kommer til TV3 næste år.

Hun er allerede i gang med optagelserne til et nyt program. Det foregår i Grækenland, men indholdet og formatet er stadig hemmeligt.

"Jeg sagde ja til denne værtsrolle, fordi jeg synes programmet og ideen bag er spændende, ny og relevant for vores tid," siger Julie Zangenberg i en meddelelse.

Julie Zangenberg er ikke uerfaren foran et kamera - både som filmskuespiller og på tv.

"Det er ikke mig, der bliver udfordret på denne produktion. Det er vores deltagere, der er seje, modige og bliver udfordret på krop og sjæl, fortæller hun. TV3 vil først afsløre mere om programmet til december.

Kanal5-job

Det er dog stadig planen, at Julie Zangenberg også skal spille en af hovedrollerne i tre nye afsnit af Kanal5s dramaserie, 'Heartless', som optages i efteråret.

Alle otte 'Heartless'-afsnit, inklusive de tre nye, ventes sendt i foråret på Kanal5.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs