MediaWatch

TV3 forlænger Formel1 til 2018

TV3 har forlænget de eksklusive tv- og onlinerettigheder til Formel 1 løb i Skandinavien frem til 2018.

Foto: Colourbox

TV3s moderselskab Modern Times Group har forlænget de eksklusive tv- og online-rettigheder til 'Formel 1' i Skandinavien frem til 2018.

Dermed kan seere fortsat følge motorløb på både TV3+, Viasat, TV3 Sport og på streamingtjenesten Viaplay.

Foruden at dække selve løbene på TV3+ og TV3 Sport, får Viasats parabol-kunder og Viaplay-brugere også adgang til ekstra-kanaler med interviews, on-board camera, driver tracker, timing information og highlights.

”Det er en top-rettighed, og med Kevin Magnusssens flotte entré er interessen nærmest eksploderet i Danmark. Og ikke kun for grand prixerne, men også vores studieudsendelser før og efter," siger TV3 Sports chef, Peter Nørrelund, i en pressemeddelelse.

Den danske forlængelse er en del af en større aftale, hvor MTG har forlænget de eksklusive rettigheder frem til 2017 i Baltikum og 2018 i hele Skandinavien. MTG har haft de eksklusive rettigheder til Formel1-sporten i Skandinavien og Baltikum siden 2005.

TV3 sender 35 pct. mere dansk tv 

Optakt til tv-opgør om Formel 1-rettigheder

TV3 går all in hos Boxer TV

TV3 og BT i samarbejde om sportsklip 

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs