MediaWatch

Mylenberg bliver politisk kommentator på TV 2

Fyens Amtsavis' chefredaktør, Troels Mylenberg, skal levere politiske analyser til TV 2 News og TV 2 to til tre gange ugentligt. Han fortsætter i jobbet som chefredaktør for Fyens Amtsavis.

Chefredaktør på Fyns Amtsavis, Troels Mylenberg, har indgået kontrakt med TV 2 om at bidrage med politiske analyser til TV 2 News og TV 2 to til tre gange ugentligt, skriver BT.

44-årige Troels Mylenberg skal levere sine analyser fra Fyn, hvor han til dagligt arbejder, og det er helt bevidst, fortæller nyhedsdirektør for TV 2, Michael Dyrby, til BT.

"Vi tror, at Troels Mylenberg kan se dansk politik med andre øjne, derfra hvor han sidder. Han bor i Svendborg og er en del af Højskoledanmark, og han har en anden indgang til politik end eksempelvis Mogensen og Kristiansen. Han kigger ind på Christiansborg med andre øjne, og det tror jeg, vores seere vil synes om," siger Michael Dyrby til BT.

Ingen ny Qvortrup

Troels Mylenberg fortsætter som chefredaktør på Fyns Amts Avis samtidig med jobbet som politisk kommentator på TV 2.

Ifølge Michael Dyrby erstatter Troels Mylenberg ikke Henrik Qvortrup, som er stoppet på stationen på grund af sagen om Se og Hørs ulovlige overvågning. TV 2 har nemlig slet besluttet sig for, om de skal finde en afløser for Henrik Qvortrup, siger han.

Troels Mylenberg har tidligere bl.a. arbejdet på Weekendavisen, Dagen og Ekstra Bladet. Fra 2003 til 2005 var han forstander for Vallekilde Højskole, inden han blev leder af Center for Journalistik ved Syddansk Universitet frem til 2008. I 2011 blev han chefredaktør på Fyns Amts Avis.

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs