MediaWatch

DBU: SBS Discovery er ny tv-partner

Tv-showet ”Dansk Fodbold Award” skifter i 2015 fra TV 2s hovedkanal til Kanal5. DBU glæder sig til at udvikle showet med SBS Discovery.

Tv-showet ”Dansk Fodbold Award” skifter efter årsskiftet fra TV 2s hovedkanal til Kanal5.

SBS Discovery og DBU har indgået en ny samarbejde om, at fodboldfesten, der har været afholdt siden 2006, fremover vil blive vist på Kanal 5.

Kanal 5 bliver frem til 2018 hjemmebane for det danske fodboldlandsholds kvalifikationskampe til både EM og VM, og DBU og SBS Discovery Media udvider nu det samarbejde, så det inkluderer det årlige pris- og underholdningsshow.

”Awardshowet er en rigtig god tradition, hvor vi sammen med resten af fodbold-Danmark har mulighed for at hylde de mange, der er en del af fodbolden hvad end det er som frivillig træner, dommer eller landsholdsspiller. For os er det vigtigt fortsat at have en mulighed for at markere de mange, der er en del af dansk fodbold – fra bredden til eliten. Og vi ser derfor også frem til at videreudvikle på arrangementet sammen med vores nye tv-partner,” siger DBU’s administrerende direktør, Claus Bretton-Meyer, i en pressemeddelelse.

Sådan vil SBS Discovery spille nyt fodboldkort 

Programdirektør for SBS Discovery Maiken Wexø glæder sig over at ”Dansk Fodbold Award” passer  godt ind i strategien om at løfte Kanal 5 til en bredere kanal.

Rammen for ”Dansk Fodbold Award” 2015 er endnu ikke fastlagt, men det ligger helt fast at årets priser fastholdes, men at perioden, hvor priserne gives ud fra, som en naturlig konsekvens af flytningen til marts vil følge kalenderåret.

Awardshowet er rykket fra fra november til 23. marts 2015.

Næppe fremtid for Schmeichel på TV 2 

SBS Discovery lægger billet ind på Canal 8 og Canal 9

Landsholdet er på Kanal5 - og måske DR og TV2 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs