MediaWatch

Bubber skifter til DR

DR Ultra føjer i efteråret 'Bubber' til som en del af værtsholdet i flere programmer.

Foto. DR

Efter en længere pause fra børne-tv vender Bubber snart tilbage til genren, men nu hos DR.

Første gang til november på DR Ultra i forbindelse med showet ’Ultra Galla’, der har fokus på trivsel og fællesskab, og som bliver understøttet af en landsdækkende skolekampagne.

Til december medvirker Bubber desuden på DR Ultra, hvor han hver dag i december ind til juleaften laver jule-tv sammen med Sofie Linde.

"Bubber er vel blandt de værter herhjemme, der kender børnene allerbedst gennem de mange, mange timers børne-TV han har med sig i bagagen. Bubber står for både ægthed, oprigtighed og en naturlig nysgerrighed – værdier, som passer perfekt ind i DRs børneunivers. Og selvom de fleste kender Bubber fra tv-skærmen, så har han brugt meget af sin tid de seneste år på at udvikle tv-programmer. Det får landets børn nu snart glæde af på DR Ultra," siger kanalredaktør for DR Børn, Kirstine Vinderskov i en pressemeddelelse.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs