MediaWatch

Biografer raser: Tosset at hive film hurtigt ud af biografen

Filmforlig. Hvis man reducerer spillefilms 'hold back' periode væsentligt, kan det animere TDC til filminvesteringer, men det vil ikke give flere penge til dansk film, siger Kim Pedersen, formand for Danske Biografer.

Opdateret. Hvis man reducerer en spillefilms såkaldte holdback periode, den periode den kun vises i biograferne, fra fire til to måneder, vil det muligvis  animere TDC til være være med til at finansiere dansk film.

Men resultatet vil blot blive,  at der flyttes penge fra en kasse til den anden, uden der bliver tale om forbedring af dansk films økonomi,  siger formand Kim Pedersen, Danske Biografer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs