MediaWatch

DFI: Spillefilm skal hurtigere på nettet

Filmforlig. Films 'hold back' periode skal reduceres, så de kommer hurtigere ud og tjener penge i VOD-vinduet, foreslår DFI. Til gengæld skal teleselskaber som TDC bidrage med fast årligt beløb til filmfinansiering.

Foto: Egmont

Det er glædeligt, at TDC udviser interesse for at være med til at finansiere produktion af dansk film, siger områdedirektør Claus Ladegaard, DFI , i en mail fra Los Angeles.

Men selv om medieforligets forhøjede bidrag til dansk film hjælper, mangler der stadig 30-40 mio. alene for at komme op på den produktionsøkonomi, som dansk film havde for nogle få år siden, tilføjer han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs