MediaWatch

Trækker op til Emmy-regn for 'House of Cards' og 'Game of Thrones'

Netflix og HBO serierne 'House of Cards' og 'Game of Thrones' scorede flest nomineringer til Emmy-priserne, som uddeles i Hollywood den 15. august.

'House of Cards' og 'Game of Thrones' scorede flest Emmy-nomineringer, da listen over de nominerede blev offentliggjort  i går.

Fantasy-serien 'Game of Thrones' har chance for at vinde i hele 19 kategorier, mens det politiske drama 'House of cards' er lige i hælene med 16 nomineringer, skriver New York Times ifølge dr.dk.

Begge serier er nomineret i den store kategori 'Bedste dramaserie', hvor de skal konkurrere med serier som 'Downton Abbey', 'Breaking Bad', 'Mad Men' og 'True Detective'.

'True detective' har som den eneste serie begge sine hovedpersoner, Matthew McConaughey og Woddy Harrelson, nomineret i kategorien 'Bedste skuespiller i en dramserie'.

Også den populære komedieserie 'Orange is the New Black' kan gøre sig gældnede, når Emmy-priserne uddeles i Hollywood den 15. august.

'Orange is The New Black' er med i opløbet om at vinde 'Bedste komedieserie', og seriens hovedperson, Taylor Schilling, er nomineret i kategorien 'Bedste skuespillerinde i en komedieserie'.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs