MediaWatch

Tre nye kanaler på Boxer i dag

Den varslede adoption af TV3+ går i luften i dag, sammen med to andre kanaler.

Boxer ændrer i dag, tirsdag, sit danske tv-udbud med tre nye tv-kanaler. Kunderne vil fremover kunne zappe ind på underholdnings- og sportskanalen TV3+, nyheds- og aktualitetskanalen BBC World News og National Geographic.

"Vi véd, at lige disse tre har været et stort ønske hos mange af vore kunder," siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV A/S, i en pressemeddelelse.

Kanalerne erstatter CNN, Cartoon Networks og Travel Channel.

Med  underholdnings-og sportskanalen TV3+ inden for frakken, viser Boxer nu alle Superliga- og Champions League-kampe.

BBC World News og National Geographic Channel bliver begge en del af Boxers frit- valgs-univers, vil kunne tilvælges til både mini og mix-tv-pakkerne og indgår automatisk i den største pakke, Boxer Max.

TV3+ kommer til at indgå i to ud af Boxers tv-pakker: Boxer Flex8 og Boxer MAX.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs