MediaWatch

Gylden fiktions-trio går sammen i nyt produktionsselskab

Film- og tv-trioen Søren Sveistrup, Adam Price og Meta Louise Foldager går sammen  og danner SAM Productions ApS

Søren Sveistrup, Adam Price og Meta Louise Foldager slår sig sammen i SAM Productions ApS.

Tv- og filmfolkene Søren Sveistrup, Adam Price og Meta Louise Foldager slår sig sammen  og danner SAM Productions ApS i partnerskab med det Canal Plus-ejede StudioCanal, skriver deadline.com.

Filmproducer Meta Louise Foldager bliver medejer og vil fungere som CEO og executive producer. Forfattere Søren Sveistrup og Adam Price bliver ligeledes medejere og executive producers. De tre skal dog især arbejde på egne tv-serier.

StudioCanal er et førende europæisk selskab indenfor co-produktion, indkøb, distribution og salg af internationale film og tv-serier, der med udgangspunkt i Frankrig også er aktive i Storbritannien, Tyskland, Australien og New Zealand.

Adam Price, der bl.a. er skaber af “Borgen” bliver også medejer og vil fungere som executive producer på projekter.

"Der er blevet lagt mærke til de nordiske historier indenfor mange forskellige genrer ude i verden. Dén position skal vi både bevare og investere i. Med SAM satser vi på at samarbejde med nogle af de stærkeste kræfter i Norden. Vi vil skabe de bedste betingelser og et unikt kreativt miljø, så vi hele tiden kan blive bedre til at fortælle relevante og stærke historier," siger han i en meddelelse ifølge tv-sitet Mir.dk

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs