Aller-direktion bliver væk fra egen tv-fest

Se og Hør-skandalen påvirker Billed-Bladets store tv-fest på d'Angleterre fredag aften. Flere tv-værter, og Aller Medias direktion vælger at blive væk.

Se og Hør-skandalen påvirker nu Billed-Bladets store tv-fest, som afholdes på d'Angleterre fredag aften, skriver BT.

Flere tv-værter tøver med at deltage og Aller Medias direktion bliver også væk.

Aller Medias pressemand, Kasper Kankelborg, skriver i en mail til BT:

"Set i lyset af de nuværende påstande mod Se og Hør og den afledte medieopmærksomhed, har direktionen i Aller Media valgt ikke at deltage i Billed-Bladets TV-Guld i respekt for den traditionsrige prisuddeling. Af samme årsag har Se og Hør valgt ikke at dække den røde løber, når gæsterne til gallafesten ankommer."

TV 2-værterne Stephanie Surrugue og Mette Vibe Utzon samt DR's Kåre Quist og Kim Bildsøe Lassen holder sig også væk fra festen, selvom skandalen slet ikke involverer Billed-Bladet. Men nogle af tv-værterne er bekymrede for, hvor sagen ender.

"Selvom Billed-Bladet ikke er involveret i skandalen - og indtil andet er bevist, er fuldstændig uskyldig i den her sag - så må jeg alligevel sige, at min 'shit detektor' fortæller mig, at jeg som journalist i de her dage, hvor ingen ved, hvor det her ender, skal lade være med at gå til et glas og galla-arrangement i Aller-koncernen," siger nyhedsvært Mette Vibe Utzon, TV 2 News til BT.

TV 2-brandet er suverænt i Billed-Blads segmentet 

Også DR's Kåre Quist, der er nomineret til 'Årets mandlige nyhedsvært', har meldt afbud til fredagens fest.

"Jeg er taknemmelig for, at bladets læsere har indstillet mig til en pris. Men jeg mener ikke, at timingen - midt i denne alvorlige sag - er til, at jeg deltager, netop som sagen udvikler sig nærmest time for time," siger DR1-vært Kåre Quist.

To nye værter i spil til årets Tv-Guld 

Cavling-vinder nomineret til Billed-Bladet-pris 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også