MediaWatch

Michael Ehrenreich er ny Dk4-vært

Dk4 lancerer et nyt udenrigsmagasin ”I udenrigspolitisk selskab”, der produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

Dk4 lancerer den 13 april  et nyt udenrigsmagasin 'I udenrigspolitisk selskab', der produceres i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab.

Vært på programmet er Michael Ehrenreich, direktør for Det Udenrigspolitiske Selskab og tidligere medredaktør på Kristeligt Dagblad samt udlandsredaktør og korrespondent i London og Washington for Berlingske.

”Vi synes, der i Danmark mangler et magasinprogram, der giver sig tid til at gå i dybden med de udenrigspolitiske temaer”, siger dk4s kommunikationsdirektør Steen Andersen i en pressemeddelelse.

”Derfor er vi meget glade for, at vi sammen med Det Udenrigspolitiske Selskab hver anden søndag kan sætte fokus på et væsentligt udenrigspolitisk emne sammen med en gæst med høj troværdighed og dyb indsigt i det konkrete emne – og med en vært, der repræsenterer de samme dyder”.

Temaet i første program er ”Terror og terrorisme” med terrorforskeren Lars Erlev Andersen som gæst.

'I udenrigspolitisk selskab' genudsendes adskillige gange på flere tidspunkter.

Mere fra MediaWatch

B.T. henter ny journalistisk chef fra Frihedsbrevet

Videochef på Frihedsbrevet og tidligere video- og podcastredaktør på Ekstra Bladet rykker videre til B.T., hvor hun skal udvikle og drive det snart 100 pct. digitale medies journalistik mod nye formater.

Søndag satte TV 2 rekord i antal unikke brugere

Søndag bød for de danske nyhedsmedier på dækning af både Tour de France og skudepisode i Field’s. De opsigtsvækkende begivenheder afspejlede sig i den digitale trafik, hvor TV 2 satte ny rekord.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs