MediaWatch

TV3 genopliver ’Jeopardy!’

Otte år efter, at TV 2 trak stikket, vender quiz-programmet Jeopardy! tilbage i en ny, dansk version på TV3, skriver Metroxpress.

Foto: Youtube

Programmet, hvor deltagerne død og pine skal huske at sige ’hvad er’, når de gætter, er tilsyneladende på vej tilbage på skærmen. Men hvor det før var TV 2, der lod deltagerne kloge sig i emnekategorier som f.eks. amerikanske præsidenter, bliver det fremover TV3, skriver Metroxpress.

”Vi starter optagelserne i midten af marts. Det er genkomsten af en quiz, som rigtig mange danskere før har sat pris på,” siger den presseansvarlige hos TV3, Søren Hedman, til avisen.

Ifølge Søren Hedman får det nye program et nyt format og kommer derfor til at se anderledes ud, end man husker det på TV2, hvor programmet blev sendt fra 1995-2005.

Ellers er alt dog ved det gamle, og det gælder fortsat om at stille rigtige spørgsmål til de svar, som studieværten giver. Studieværten på det nye Jeopardy bliver i øvrigt den tidligere tv- og radiovært på DR, Adam Duvå Hall.

Programmet har premiere i slutningen af april.

Vigende seerinteresse

Jeopardy er en dansk variant af det populære amerikanske show af samme navn, som blev sendt første gang på NBC i 1964. Herhjemme nåede programmet som sagt at fejre sin ti års fødselsdag, inden det blev lagt i graven af daværende TV2-redaktør, Gitte Madsen, som i dag er underholdningschef samme sted.

Hun forklarede dengang til Politiken, at beslutningen bundede i en vigende seerinteresse særligt i målgruppen af 21-50-årige, som TV 2 ifølge Gitte Madsen dengang havde særligt fokus på.

Mere fra MediaWatch

Watch Medier opruster og udvider i Norge

Ansættelsen af nyhedsredaktør er en del af danske Watch Mediers norske søstermediers ekspansion. I løbet af 2022 skal han stå for lanceringen af to nye branchemedier.

45.000 så europæisk fodboldkamp hos lokalmedie

Redaktionschef kalder seertallene for ”rigtig flotte” i en lederartikel, efter at regionalavisen sikrede sig rettighederne til at vise Viborg FF’s Conference League-kamp på sin hjemmeside.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs