MediaWatch

Saxo TV ansætter ny vært

Saxo Banks web tv-kanal ansætter ny korrespondent og tæller nu i alt seks mand.

Saxo TV, der dagligt leverer nyheder til investeringsbanken Saxo Banks sociale handelsplatform Tradingfloor.com, har opgraderet det redaktionelle hold med en ekstra mand.

Tidligere udenrigskorrespondent for britiske ITV, Angus Walker, er startet som vært, og redaktionen tæller nu seks mand. Det skriver Saxo Bank i en pressemeddelelse.

Saxo TV, som blev søsat i efteråret, er Saxo Banks syvmileskridt udi genren brand journalism. Banken ansatte Rune Bech, tidligere digital direktør hos TV 2 og medstifter af Netdoktor, som medie- og kommunikationsdirektør og tovholder på projektet. Også Jyske Bank har lanceret sin egen web tv-platform Jyske Bank TV, der vakte opsigt ved i 2011 at ansætte tidl. DR-vært og Cavling-formand Kurt Strand som vært.

Angus Walker har arbejdet med internationale nyheder i 16 år, og indtil december havde han base i Beijing, hvor han dækkede udviklingen i den kinesiske økonomi.  Angus har en fortid på den britiske TV-station ITN.

Angus Walker er tidligere kollega til chefen for Saxo TV, Owen Thomas, der i maj startede satsningen på online-tv fra bunden. Han kom fra en stilling som vært på Bloomberg.

Saxo Bank ruller ’massiv mediesatsning’ ud 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs