MediaWatch

TV 2-kanaler rydder 400 sendetimer til vinter OL

Der bliver grundig tv-opbakning til vinter-OL, der begynder om få dage i Rusland. Både TV 2, TV 2 Zulu, DR 1 og DR3 deler dækningen, suppleret af TV2Play.

TV 2, TV 2 Zulu, DR 1 og DR3 deler dækningen af vinter-OL, der begynder om få dage i Rusland.

TV 2 har i lighed med DR TV, der sender 200 timer, sat sig det mål at levere så mange livetransmissioner som muligt, men det er TV 2 Sporten, der rydder fleste sendetimer til vintersport.

OL i Sochi, Rusland, er de 22. olympiske vinterlege, og det er første gang, en russisk by er vært for vinter-OL. Der bliver konkurreret i 15 idrætsgrene i 98 forskellige discipliner under legene.

TV 2 sender mere end 400 timers vinter-OL på hovedkanalen, TV 2 Zulu og på TV 2 Play – typisk transmissioner og updates fra tidlig morgen til ved 18-19-tiden samt et studieprogram kl. 22.30 med Morten Ankerdal, der samler op på dagens begivenheder, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Ishockeyfinale på TV 2

TV 2 dækker OL-ishockey tæt og sender bl.a. finalen direkte. Herrernes ishockey kommenteres på TV 2 af Thomas Kristensen og den tidligere landsholdsspiller Kristian Lodberg.

TV 2 har også engageret et stort hold af eksperter – herunder tidligere OL-deltagere og landsholdsdeltagere.

"Vi har gjort os virkelig umage for at finde eksperter, der både kan formidle, forklare og gøre os klogere på sportsgrenene og på de dramaer, som altid opstår under OL," siger John Jäger, TV2 sporten.

TV2 Nyhedernes Uffe Dreesen er også på stedet under OL i Putins Rusland for at dække legene med en anderledes nyhedsvinkel end den sportslige.

 

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere