MediaWatch

TV 2 News får ny nyhedsduo

Det to timer lange nyhedsformat 'News i dag' med Jens Gaardbo og Anne Vig som faste værter skal styrke TV 2 News om eftermiddagen.

TV 2 News rykker om på eftermiddagsfladen fra mandag 6. januar.

Det betyder goddag til nyhedsmagasinet 'News i dag', der sendes fra kl. 16-18 og får Jens Gaardbo og Anne Vig som faste værter.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

De to har tidligere været nyhedsværter om eftermiddagen på bl.a. '16 Live', men bliver nu faste ankermænd på de to timer lange magasin, der får klassisk nyhedsformat med fokus på dagens store nyhedshistorier samt finans- og børsstof.

Også den tidligere pressechef og blogger Anne Sophia Hermansen bliver en del af fladen som vært på 17 Finans, der bliver en integreret del af 'News i dag', oplyser TV 2.

Nyhedsmagasinet ligger i et tidsrum, hvor TV 2 News ifølge meddelelsen typisk har flest seere og skal være med til at styrke kanalens brand og position ikke mindst på dækningen af dansk politik.

Med magasinet går TV 2 News op mod konkurrenten på DR2 med et langt magasinformat om eftermiddagen, og også den modsatte vej af DR2, der i efteråret valgte at skære det to en halv time lange nyhedsmagasin 'DR2 Dagen', der dog mere har fokus på udlandsstoffet, ned til en time fra kl. 17 til 18. Tidligere lå det i tidsrummet fra kl. 16 til 18.30.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs