MediaWatch

DR sender fire julekalendere

Svært ved at holde styr på dagene i julemåneden? Så hjælper DR med hele tre julekalendere til børn og en til voksne.

'Jul på slottet' blev sendt første gang i 1986.

DR K og DR2 får ingen julekalendere, men de øvrige fire DR-kanaler holder med hver sin kalender styr på dagene op til den 24. december.

De helt små kan se 'Jul på slottet', der genudsendes på DR Ramasjang. Serien, der blev sendt første gang i 1986, er blevet genudsendt flere gange, og får altså en tur til i år.

De lidt større børn kan se 'Jultra' på DR Ultra hver aften kl. 19.20. Den nyproducerede serie følger 'Nørderne' fra DR Ultra, der tager en lidt alternativ approach til julens kreative gøremål og tester, om man kan "smadre juleplatter med en frossen lammekølle, rulle brunkager ud med en damptromle, få rulletræet til at dreje rundt, så man selv kan sidde stille."

På DR1 bringer også en genudsendelse, nemlig  'Pagten' fra 2009. Det "et rigtigt juledrama med en isheks, som truer nissernes eksistens - jagten på en hemmelig pagt - og en række magiske prøver, som to børn, fra hvert sit univers, må igennem," beskriver DR i en pressemeddelelse.

På DR3 har man opfundet sin egen julekalender: '6 degrees of Kevin Bacon'. Serien består af 24 film, der er kurateret ud fra en regel om, at de skal være knyttet til den amerikanske skuespiller Kevin Bacon med maksimalt seks led.
 

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs