MediaWatch

FremantleMedia køber 51 pct. af Miso Film

Produktionskæmpen FremantleMedia køber 51 pct. af det danske produktionsselskab Miso Film med en option på mere.

Peter Bose

Produktionskæmpen FremantleMedia køber 51 pct. af det danske produktionsselskab Miso Film med en option på at erhverve en større andel senere.

MisoFilm er etableret i 2004 og har stået bag en lang række fiktionsprojekter, ikke mindst den aktuelle produktion af DR's historiske serie '1864'.

“Det er en vigtig milepæl i opbygning af vores fiktionsbase og en styrkelse af positionen i Skandinavien. Jonas og Peter’s talent og track record med produktion af kvalitetsdrama betyder, at Miso passer perfekt til FremantleMedia og komplementerer den eksisterende forretning i USA, Tyskland og Australien,” siger CEO Cecile Frot-Coutaz, FremantleMedia, i en pressemeddelelse.

Miso Films grundlæggere Jonas Allen og Peter Bose, spår, at partnerskabet med FremantleMedia er et vigtigt skridt til at udrulle en vækststrategi for selskabet.

Miso Film står også bag film som 'Kandidaten', ”Max Manus” og TV 2-serierne ”Dicte” og 'Den som Dræber'.

TV 2 afliver ‘Den som dræber’

TV 2 tester ny krimi før køb

'Den som dræber' sælger i udlandet

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Der bliver rusket godt og grundigt op i DR's bestyrelse ved årsskiftet, og Bonnier Publications kommenterede i ugens løb den langtrukne forhandling om afskedigelser. Dét og meget mere i den ugentlige briefing fra begivenhedernes gang i mediebranchen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere