TV3: Syv timers engelsk lørdagsfodbold fra august

TV3+ og TV3 Sport2 sætter alle sejl til for at servere de nyindkøbte engelske Premier League-kampe til seerne, og en gammel tv-klassiker genopstår lørdag eftermiddage på TV3+.

En gammel tv-klassiker, 'Tipslørdag' med engelske fodbold, genopstår, når TV3+ og TV3 Sport2 overtager den engelske Premier League på dansk tv.

Premieren på en ny Tipslørdag bliver lørdag den 17. august på TV3+, og Carsten Werge og Per Frimann er værter.

TV3+ dækker tre kampe hver lørdag og sender fra kl. 13.30 til 20.30. Det primære fokus vil være på kampen kl. 16.00.

Søndags- og mandagskampene sendes derimod på TV3 Sport2.

"Fodbold fra England om lørdagen er fyldt med historie fra dengang, fodbold blev spillet på mudderbaner og i snevejr i januar, og hvor jeg også sad på kommentatorpladserne," siger Carsten Werge i en pressemeddelelse.

"Men Premier League er meget mere end det. Det er verdens bedste fodboldliga med verdens bedste spillere og med de største historier. Premier League er fortid, men i høj grad også nutid, og vores ambition er at bringe den bedste dækning anno 2013, men med respekt for Premier Leagues historie," siger han.

TV3 snupper engelsk topfodbold fra SBS 

Tipslørdag blev sendt fra 1969 til 1998 på DR1. Dengang fulgte mange fodboldfans, når Tommy Troelsen og Svend Gehrs kommenterede og guidede seerne igennem kampene på Tips 13-kuponen.

Bureauer: Fodboldtab hårdt slag for SBS 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også