MediaWatch

Price skal skrive BBC-drama

Forfatteren bag 'Borgen', Adam Price, er hyret til at skrive et politisk drama til BBC sammen med forfatteren Michael Dobbs, der er forfatter til bogen bag tv-serien 'House og Cards'.

Briternes begejstring for DR's dramaserie 'Borgen' baner vej for et større internationalt dramaprojekt for hovedforfatteren bag serien, Adam Price.

Sammen med Michael Dobbs, der er konservativ politiker og forfatter til bogen bag tv-serien, 'House of Cards', der lige nu har stor seersucces i en amerikansk version med Kevin Spacey i hovedrollen, som Netflix står bag, brygger Adam Price på en dramaserie, der ifølge planen skal køre på BBC næste år.

Det skriver Politiken.dk.

"Helt konkret sidder jeg og arbejder på noget, der skal blive til en tv-serie på BBC. Om det bliver og hvornår, det er straks sværere at sige. Men det er da et stort projekt, og noget, jeg synes er sindssygt interessant," siger Adam Price til Politiken.dk, der ikke vil kommentere nærmere på seriens plot og karakterer for nuværende.

'Borgen' er lige som 'Forbrydelsen' en af DR's helt store internationale sællerter, og det har givet Adam Price flere tilbud på hånden, siger han:

"Jeg er glad for, at jeg har været nogle gange rundt om blokken og ikke er 17 år, for så kunne jeg blive helt forpustet over, hvor hurtigt ting kan rykke. Og samtidig skal man kunne skelne mellem fugle på taget og fugle i hånden. Der må man bruge sin snusfornuft og vælge det mest interessante, og jeg må sige, at det her, det er overmåde interessant."

DR har for nylig offentliggjort, at der ikke kommer nye sæsoner af Borgen - til gengæld har huset flere nye dramaserier i støbeskeen.

Farvel til Lund og Nyborg: DR spiller nye drama-kort 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs