MediaWatch

"Det bliver et langt, sejt træk"

Det kræver en sammentænkning at programflade, marketing og sheduling at vende TV 2's nedadgående seertal, siger Anne Engdal Stig Christensen, TV 2's nye programdirektør.

Foto: TV 2

Det er ikke en hvilken som helst opgave, Anne Engdal Stig Christensen har fået. Som ny programdirektør for TV 2 er hun hentet ind for at vende den nedadgående seerkurve. En støt faldende seertals-udvikling på især hovedkanalen, der fik adm. direktør Merete Eldrup til at fyre forgængeren Palle Strøm og se sig om efter en ny mand på posten.

Anne Engdal Stig Christensen går til opgaven med opsmøgede ærmer, svarer hun, når man spørger, hvordan den  - ganske omfattende - opgave skal løses.

"Jeg har ikke en eller anden trylledrik, der får det hele til at vende. Men jeg har kunnet observere fra sidelinjen og har da nogle idéer. Men det bliver et langt sejt træk at vende en støt nedadgående kurve til noget , der bliver stabilt," siger Anne Engdal Stig Christensen, der kommer fra en stilling som programchef i DR.

Tilbage til TV 2

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs