MediaWatch

5 fede og 5 ufede ting ved HBO Nordic

Lækkert design og masser af kvalitetsindhold - men alt for lang bindingsperiode ... Læs Christiane Vejløs anmeldelse af HBO Nordic.

 

 

Anmeldelsen er skrevet af Christiane Vejlø, der står bag Elektronista.dk, hvor artiklen først blev bragt.

 

5 FEDE TING VED HBO NORDIC

1. Kvalitetsindhold
HBO brandet er kendt for serier, som fans har et nærmest passioneret forhold til. 'Game of thrones', 'Eastbound and down', 'True Blood', 'The Newsroom', 'Magic City', 'Girls', 'Sopranos', '6 feet under' og en klassiker som S'ex and the City'.

2. Lækkert design
At surfe rundt på HBO Nordic er en lækker oplevelse. Som på den amerikanske HBO er baggrundens farven sort, og billederne er store og dominerende. Det sælger indholdet godt.

3. Masser af serier
Den helt store styrke ved HBO er de gode serier, og rigtig mange af dem ligger i mange sæsoner. Så selvom udvalget er nemt at overskue, skal man huske på at hver titel måske dækker over 50 afsnit eller mere.

4. Når det passer mig
Som andre streamingtjenester giver HBO Nordic mig mulighed for at dyrke mit indhold, når det passer mig, og jeg tror ikke, jeg får set almindeligt fjernsyn før et godt stykke ind i det nye år.

5. Ekstra indhold
HBO Nordic har fået forhandlet noget ekstra indhold fra Starz. Det betyder at den nye og ret lækre serie 'Magic City' er med. 'Mad Men' møder 'Sopranos'.


5 UFEDE TING VED HBO NORDRIC

1. Bindingsperiode
HBO har som den eneste streamingtjeneste valgt, at tjenesten kommer med en bindingsperiode på seks måneder og ingen prøveperiode som konkurrenterne. Selv hvis du er en af de Samsung kunder, som har fået HBO Nordic i forbindelse med et køb, så er det kun 3 måneder og så tikker taxameteret 79 kr. om måneden.

2. Begrænset indhold
Når man kommer fra den uudtømmelige underholdningskilde Netflix, så virker indholdet på HBO Nordic ret begrænset. Man skal egentlig bare scrolle ned gennem et overskueligt antal titler og så når man bunden. Så er der ikke mere indhold. Der findes enkelte film, men det udvalg er så dårligt og småt, at det ikke fortjener yderligere omtale.

3. Uklar afsnitguide
HBO Nordic forsøger at promovere specifikke afsnit af serier. Det virker forvirrende, og man er i tvivl om, det nu er første afsnit, eller om man så kommer til at starte midt inde i en serie. Jeg bruger for meget tid på at finde tilbage til en basic oversigt.

4. Navigationskaos
At bevæge sit rundt på HBO Nordic sitet er lidt af en blandet oplevelse. Det er som om, det ikke er helt logisk, og jeg ser hele tiden mig selv trykke på logoet for at finde hjem og starte forfra.

5. Umulig at finde
Ja, HBO Nordic er faktisk umulig at finde på Google. Der er ikke blevet brugt penge på Google annoncer, hvilket betyder, at de øverste links er til medier, som har omtalt produkter og ikke til selve produktet. Det er irriterende.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere