MediaWatch

Afstemning: Ankerdal bedste OL-vært

Mens de danske atleter kæmper om medaljer på banerne i London, så foregår der er også en kamp i tv-studierne, hvor DR og TV 2 slås om at have den bedste dækning af OL. I den forbindelse har Tvtid.dk lavet en afstemning om, hvem der er den bedste OL-vært blandt begge kanalers frontfigurer. Med 8845 afgivne stemmer er det TV 2´s Morten Ankerdal, der foreløbig løber med med guldet efter at have fået 30 procent af stemmerne.

Mens de danske atleter kæmper om medaljer på banerne i London, så foregår der er også en kamp i tv-studierne, hvor DR og TV 2 slås om at have den bedste dækning af OL.

I den forbindelse har Tvtid.dk lavet en afstemning om, hvem der er den bedste OL-vært blandt begge kanalers frontfigurer.

Med 8845 afgivne stemmer er det TV 2´s Morten Ankerdal, der foreløbig løber med med guldet efter at have fået 30 procent af stemmerne.

Derimod er det DR´s Peter Møller, der står til sølv med 13 procent af stemmerne, mens Ulla Essendorp, der for nylig skiftede fra TV 2 til DR, indtager bronze-pladsen med 10 procent.

I bunden ligger TV2´s Lisbeth Østergaard, der kun har modtaget to procent af stemmerne.

- TBC

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs