MediaWatch

'Armadillo' nomineret til 4 Emmy-priser

Torsdag eftermiddag blev det offentliggjort på Emmys egen hjemmeside, at den danske dokumentarfilm 'Armadillo' er blevet indstillet til fire priser. Filmen er blevet indstillet i kategorierne 'Bedste Dokumentar', 'Enestående dækning af en løbende nyhedshistorie', 'Bedste Fotografering' samt 'Enemies of the People'.

Torsdag eftermiddag blev det offentliggjort på Emmys egen hjemmeside, at den danske dokumentarfilm 'Armadillo' er blevet indstillet til fire priser.

Filmen er blevet indstillet i kategorierne 'Bedste Dokumentar', 'Enestående dækning af en løbende nyhedshistorie', 'Bedste Fotografering' samt 'Enemies of the People'.

'Armadillo', der er instrueret af Janus Metz, følger en flok danske soldater på deres arbejde i Afghanistan, hvor instruktør og fotograf var med under kamphandlingerne.

Filmen havde premiere i maj 2010 og har vakt både debat og modtaget anerkendelse herhjemme, såvel som i udlandet. Dokumentaren var topscorer ved sidste års TvFestival, hvor den vandt tre priser. Senere på året blev filmen belønnet med  Billed-Bladets TV-Guld pris - og prisregnen er altså ikke nødvendigvis slut endnu.

- CT

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs