MediaWatch

'Armadillo' nomineret til 4 Emmy-priser

Torsdag eftermiddag blev det offentliggjort på Emmys egen hjemmeside, at den danske dokumentarfilm 'Armadillo' er blevet indstillet til fire priser. Filmen er blevet indstillet i kategorierne 'Bedste Dokumentar', 'Enestående dækning af en løbende nyhedshistorie', 'Bedste Fotografering' samt 'Enemies of the People'.

Torsdag eftermiddag blev det offentliggjort på Emmys egen hjemmeside, at den danske dokumentarfilm 'Armadillo' er blevet indstillet til fire priser.

Filmen er blevet indstillet i kategorierne 'Bedste Dokumentar', 'Enestående dækning af en løbende nyhedshistorie', 'Bedste Fotografering' samt 'Enemies of the People'.

'Armadillo', der er instrueret af Janus Metz, følger en flok danske soldater på deres arbejde i Afghanistan, hvor instruktør og fotograf var med under kamphandlingerne.

Filmen havde premiere i maj 2010 og har vakt både debat og modtaget anerkendelse herhjemme, såvel som i udlandet. Dokumentaren var topscorer ved sidste års TvFestival, hvor den vandt tre priser. Senere på året blev filmen belønnet med  Billed-Bladets TV-Guld pris - og prisregnen er altså ikke nødvendigvis slut endnu.

- CT

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs