MediaWatch

Viasat forlænger golfrettigheder

Viasat har forlænget sine rettigheder til de største golfturneringer til og med 2015. De nye aftaler betyder, at highpay kanalen Viasat Golf fortsat kan følge Europatouren, alle World Golf Championships, Ryder Cup, The Open, US PGA Championship, Asien touren og Women´s British Open.

Viasat har forlænget sine rettigheder til de største golfturneringer til og med 2015.

De nye aftaler betyder, at highpay kanalen Viasat Golf fortsat kan følge Europatouren, alle World Golf Championships, Ryder Cup, The Open, US PGA Championship, Asien touren og Women´s British Open.

”Det har været meget vigtigt for Viasat at kunne garantere de dedikerede golfseere adgang til den bedste golf. Vi er derfor utrolig glade for at kunne offentliggøre, at aftalerne for visning af de største golfturneringer er i hus,” siger Jette Nygaard-Andersen, adm. direktør for Viasat i en pressemeddelelse.

Henrik Knudsen, redaktør for Viasat Golf, er også meget tilfredshed med de nye aftaler.

”Det gælder for Viasat Golf, som for andre tv-kanaler, at populariteten hænger sammen med, at kanalen tilbyder den stærkeste underholdning. Med aftalernes forlængelse har vi stort set samtlige attraktive golfrettigheder, og det er helt unikt.”.

Viasat Golf er tilgængelig på Viasats satellitplatform, via kabel hos YouSee og Stofa samt via bredbånd hos TDC TV og Waoo. Derudover tilbyder flere af landets antenneforeninger kanalen til deres medlemmer.

Mange af golfturneringerne kan ligeledes følges på Viaplay.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs