MediaWatch

Seerrekord til Fetterleins økonomiske uføre

Der var seerrekord i går på TV3s public service-program 'Luksusfælden'. Det skyldes uden tvivl den person, der lod eksperterne gennemgå sit økonomiske uføre. Luksusfælden hjalp i går den konkursramte tennis-playboy, Frederik Fetterlein, og det trak 443.000 seere, hvilket er rekord for programmet. Værterne Louise Frost og Gustav Juul var klart på deres største opgave nogensinde, da de forsøgte at redde Fetterleins økonomi.

Der var seerrekord i går på TV3s public service-program 'Luksusfælden'. Det skyldes uden tvivl den person, der lod eksperterne gennemgå sit økonomiske uføre.

Luksusfælden hjalp i går den konkursramte tennis-playboy, Frederik Fetterlein, og det trak 443.000 seere, hvilket er rekord for programmet.

Værterne Louise Frost og Gustav Juul var klart på deres største opgave nogensinde, da de forsøgte at redde Fetterleins økonomi.

Kendissen skylder 5,7 millioner. Det betyder også, at programmet har afsat hele to afsnit til at få styr på Fetterleins økonomi.

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs