MediaWatch

YouSee: Vi har TV 2-kanaler nok

TV 2 får abonnementspenge nok, så der er ikke basis for flere TV 2-kanaler i YouSees pakker, med mindre nye kanaler vil afprøve rolle som 'fritvalg', lyder det fra kabelgiganten.

YouSee har ingen planer om at genoptage dialogen med TV 2 om distribution af TV 2 Film, efter TV 2 Film røg ud af YouSees fuldpakke. 

“Vi håber, at vi kan finde andre ting at samarbejde med om TV 2 fremover, men vi har svært ved at se behovet for flere TV 2-kanaler, men der er jo også andet i livet end traditionelt flow-tv, “ siger vicedirektør Ulf Lund, YouSee.

Fritvalg var værd at teste
Ulf Lund mener, at YouSee og TV 2 burde have benyttet uenigheden om pris og vilkår for TV 2 Film til at tilbyde TV 2 Film som fritvalgskanal i Yousee Ekstrakanaler.

“Det kunne have været et alternativ og fantastisk nyttigt for hele branchen at få testet, hvordan en kanal af den kaliber ville klare sig uden den brede pakkedistribution, og netop TV 2 har vel de bedste forudsætninger med den økonomiske sikring, som den betydelige brugerbetaling til deres fire øvrige kanaler har skabt.”

Vigtigste kanalpartner
Han understreger, at YouSee fortsat opfatter TV 2 som den vigtigste kanalpartner, selv om man ikke kunne blive enige om TV 2 Film.

Dernæst nedtoner han kritikken af, at fuldpakken er svækket med tabet af TV 2 Films repertorie. Det mærker bl.a. de 750.000 YouSee-husstande, der har mistet TV 2 Film, som gerne vil se Oscar-uddeling til marts.

“De kanaler, der indgår i vores fuldpakke, sender mange film; på en god lørdag er der 70-90 film at vælge mellem, selv uden TV 2 Film. Og det forholdsvis beskedne antal kundeklager, vi har modtaget vedrørende TV 2 Film, tyder da også på, at der ikke umiddelbart er de store filmabstinenser blandt vores kunder,“ siger Ulf Lund.

- PFL


 

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs